Naast mijn grafische werkzaamheden ben ik (Iris Jacobs) Happy-April gestart om meer pure materialen in mijn handen te voelen. Nadat ik het vak lederbewerking onder de knie heb gekregen, kon ik de door mij ontworpen producten ook daadwerkelijk zelf gaan maken in eigen atelier, van Nederlandse bodem.

Ik wil een puur en minimalistisch product creëren die in tijdloze kleuren te verkrijgen is. Door de beperkte kleuroplages en omdat ik de producten zelf vervaardig, kan ik het authentieke karakter blijven waarborgen wat nou juist zo bijzonder is…

HANDGEMAAKT IN NEDERLAND
Vanaf het design, de inkoop van het leer, het uitsnijden, tot het in elkaar zetten van de creatie; iedere fase is echt handwerk. Dit kostbare maar prachtige proces maakt jouw product zo persoonlijk en bijzonder.

AUTHENTIEK
Om het authentieke karakter te waarborgen worden de producten in kleine kleuroplages met de hand vervaardigd, in mijn atelier in Nederland. Het oplagenummer van de product krijg je bij je aankoop bij, geen een creatie is zoals die van jou!

LEER MET KWALITEIT
Elke creatie is gemaakt van kwalitatief dik rundleer. Het leer heeft een natuurlijke uitstraling; ieder litteken-, rimpel-, en prikkeldraad- afdruk kan gezien worden als bijzonder kenmerk die de geschiedenis van de koe weerspiegelen.

Mij achter de schermen volgen? Schrijf je in en mis niets van mijn update via de mail.